Verzendenveloppen verzendzakken mailbags transmailers

Plastic verzendzakken of verzendenveloppen, ook wel mailbags of transmailers genoemd, zijn leverbaar in diverse afmetingen en worden gebruikt voor het verzenden van drukwerk, periodieken, mailings, tijdschriften etc. Deze verzendzakken en verzendenveloppen zijn gemaakt van Lage Dichtheid polyetheen.

Onderdeel van: Enveloppen

6 leveranciers in de rubriek Verzendenveloppen verzendzakken mailbags transmailers

Top resultaten voor uw zoekopdracht:

Hettinga Sneek BV

8601 WT Sneek
Waarom bijvoorbeeld ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven en bedrijven in de maakindustrie en ... lees meer.

RetailBags.nl

1211 BT Hilversum
Leverancier van bedrukte papieren tassen, plastic tassen, woven/non-woven shoppers, bedrukte dr... lees meer.

ZPH Verpakkingen B.V.

3705 LP Zeist
ZPH Verpakkingen B.V., groothandel in verpakkingsmaterialen voor de detailhandel food & non foo... lees meer.
8500 Kortrijk
hersluitbare verpakkingen ... lees meer.
2171 TP Sassenheim
HMS ontwikkelt en levert sinds 1981 kunststof verzendoplossingen voor kantoor, Direct-Mail, rec... lees meer.
3047AH Rotterdam
Robenton heeft verschillende webshops. Voor staalband is er de webshop staalband-bandstaal en v... lees meer.

Meer informatie over Verzendenveloppen verzendzakken mailbags transmailers

Verzendenveloppen geschiedenis

Deze verzendzakken en verzendenveloppen zijn gemaakt van Lage Dichtheid polyetheen (LDPE) is een thermoplast gemaakt van olie. Het was de eerste soort polyetheen, geproduceerd in 1933 door Imperial Chemical Industries (ICI) gebruik makend van een hoge druk proces via vrije radicaal polymerisatie Deze producent evenals vele andere producenten gebruikt deze methode vandaag de dag nog steeds.

Materiaal voor verzendenveloppen of verzendzakken

LDPE is vrij zacht en taai. Het is waterafstotend, een goede isolator (warmte, elektriciteit) en heeft een goede slagvastheid. Het is dus erg geschikt voor mailbags en transmailers. LDPE reageert niet bij kamertemperatuur, behalve met sterk oxiderende stoffen. Het is goed bestand tegen basen en zuren. Sommige oplosmiddelen laten LDPE opzwellen. Het kan constant temperaturen tot 80°C verdragen en temperaturen tot 95 °C gedurende korte tijd. LDPE is meer vertakt (ongeveer 2% van de koolstofatomen) dan HDPE. Verzendenveloppen zijn ook leverbaar is PP materiaal.Polypropylene. PP is helderder dan LDPE.

Technische kenmerken van verzendenveloppen

Transparante verzendenveloppen hebben een klepje met zelfklevende sluitstrook. De zelfklevende sluiting is voorzien van een permanente of een niet permanente kleeflaag. De verzendzak is klaar voor gebruik en eenvoudig te hanteren. Door de transparantheid van de verzendenvelop zak krijgt uw product directe aandacht en geeft die de mogelijkheid een adresdrager aan het product toe te voegen. Wanneer er sprake is van hogere oplages, is het individueel insteken van mailbags een kostbare oplossing. In dat geval is een Postbagmachine al snel rendabel, waardoor de productie enorm versnelt en er veel arbeidskosten worden bespaard. Daarnaast zijn de kosten van het materiaal in geval van machinale verpakking veel lager. Naast de LDPE en PP verzendenveloppen zijn er ook coex polyethyleen verzendenveloppen, die herkend worden als koerierzakken. De coex verzendenveloppen zijn nauwelijks tot niet doorzichtig en het materiaal is veel taaier, waardoor ze moeilijker scheuren Assortiment en bedrukkingsmogelijkheden voor verzendenvelloppen Verzendenveloppen zijn verkrijgbaar in diverse standaard maatvoeringen. Maatwerk afgestemd op uw behoefte is ook mogelijk. Leverbaar bij de vakgroothandel en kantoorhandel. Bedrukken van de verzendenveloppen met uw logo of beeldmerk verhoogd de attentiewaarde en geeft meerwaarde aan uw zending. Kunststof verzendenveloppen bedrukken is mogelijk vanaf ongeveer 1000 stuks. Papieren enveloppen kunnen al worden bedrukt vanaf 100 stuks voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Beschermenvelop

Beschermenveloppen beschermen uw product tijdens verzending tegen schokken, doorprikken, knikken en vallen. Beschermenveloppen bestaan uit een papieren omslag met daarbinnen een specifieke beschermende laag. Er zijn vier typen: 1) Luchtkussen enveloppen, bescherming tegen stoten, vallen of butsen. 2) Golfkartonnen enveloppen, bescherming tegen knikken, vouwen en hoekbeschadiging. 3) Foam enveloppen, bescherming tegen krassen van oppervlakten. 4) Papierwol enveloppen, bescherming van zware producten met uitstekende delen en/of punten. De beschermende enveloppen zijn ontwikkeld om uw product onbeschadigd en in perfecte conditie op de juiste plaats te krijgen. De enveloppen worden gesloten door middel van een zelfklevende klep en/of plastic clips.

Assortiment en bedrukkingsmogelijkheden voor verzendenvelloppen

Verzendenveloppen zijn verkrijgbaar in diverse standaard maatvoeringen. Maatwerk afgestemd op uw behoefte is ook mogelijk. Leverbaar bij de vakgroothandel en kantoorhandel. Bedrukken van de verzendenveloppen met uw logo of beeldmerk verhoogd de attentiewaarde en geeft meerwaarde aan uw zending. Kunststof verzendenveloppen bedrukken is mogelijk vanaf ongeveer 1000 stuks. Papieren enveloppen kunnen al worden bedrukt vanaf 100 stuks voor een aantrekkelijke prijsstelling.

Bent u leverancier van materialen, machines of aanverwante diensten rond verpakking en verpakken?

Hou de gegevens van uw bedrijf up-to-date, voeg producten en logo toe, bekijk statistieken, ... Schrijf u snel in! »

Uw bedrijf staat al op PackDirect?

login Nu aanmelden »


Home - Nieuws - Leveranciers - Agenda - Jobs
Privacy - Verkoopsvoorwaarden
© 2022 - PackDirect.com - Contact - 44