TOSHIBA TEC presenteert ELEKTRONISCHE Dot-matrix PRIJSlabel en andere innovaties

13/08/2008 - Dot-matrix labels zorgen voor een revolutie in winkelsignalisatie
Dot-matrix labels zijn de nieuwste elektronische schaplabels die met weinig energie de prijs, de productnaam, het logo, de streepjescode of de productfoto op hun scherm tonen. Dit is mogelijk dankzij de ‘bi-stable display’-technologie, die de beeldelementen stabiel houdt in twee weergaves zodat de display alleen energie verbruikt wanneer hij verandert. Dot-matrix labels bevatten een elektronische vloeistof die een grotere helderheid en een breder gezichtsveld biedt in vergelijking met LCD-schermen. De labels worden automatisch en gelijktijdig geüpdatet, voor een doorgedreven gebruiksgemak. In extra registers kunnen belangrijke bijkomende gegevens zoals marge, rotatie en verkoopshistoriek opgeslagen worden. De extra registers kunnen op voorgedefinieerde tijdstippen automatisch worden getoond (bijvoorbeeld voor de openingsuren tijdens het aanvullen van de rekken) of kunnen door het winkelmanagement in de rayon worden opgevraagd met behulp van een “draadloze sleutel”.

De dot-matrix labels passen uitstekend in de Live Shop Innovation Corner op Easyfairs SHOP 2008, waar een twintigtal fabrikanten hun visie op de winkel van de toekomst en energie- en kostenbesparing tonen. TOSHIBA TEC zet hier ook de TRST-A15 in de kijker. Deze printer kan door middel van twee printkoppen tickets aan een topsnelheid van 170mm per seconde tweezijdig afprinten. De informatie op de tickets kan volledig aangepast worden aan de behoeften van de klant. Verkoopsinfo, promoties of wedstrijdinformatie worden bijvoorbeeld naar wens in kleur of zwart-wit afgedrukt.

B-SA4, BSV4T, B-SX4
Naast de elektronische dot-matrix labels en de TRST-A15 dubbelzijdige thermische printer presenteert TOSHIBA TEC op Easyfairs SHOP 2008 ook de nieuwste barcodeprinters. De compacte B-SA4 desktopprinter voor kantoor- en licht-industrïele omgevingen met een 200 dpi of 300 dpi printkop biedt een afdruksnelheid van 152,4mm per seconde. Recent werd de printer uitgerust met een UHF RFID-module. Ook de B-SV4T 4” thermische transferprinter (met een afdruksnelheid van 127mm per seconde en een 32-bit RISC CPU) wordt voorgesteld, net als de B-SX4. Deze thermisch transfer/thermisch direct industriële printer maakt integratie van RFID-applicaties mogelijk en drukt etiketten in hoge kwaliteit aan een snelheid van 254mm per seconde.

ST-7000, ST-A10 TouchPOS en ST-71
Op Easyfairs SHOP 2008 kan u ook TOSHIBA TEC’s volledige PC-POS gamma met bijhorende periferieën ontdekken. De ST-7000 POS-kassa met bijhorende klavieren, printers, touchscreens en klantendisplays is nu ook beschikbaar in “cool black”, naast het bestaande “fair white”. Andere aanwezigen op de beurs zijn de ST-A10 TouchPOS en de ST-71. De ST-A10, die eind 2007 op de Belgische markt werd geïntroduceerd en reeds in een groot aantal horeca- en non-foodomgevingen is geïnstalleerd, biedt een maximale connectiviteit en eenvoudig kabelbeheer in combinatie met een zeer kleine ecologische voetafdruk. Het unieke kliksysteem van de ST-A10 laat toe belangrijke componenten zoals harde schijf, geheugen en voeding eenvoudig en snel te vervangen. De ST-71 combineert een compact, robuust en geïntegreerd design met een lage total cost of ownership. Het toestel bouwt verder op de vermaarde ST-60 en koppelt daaraan de open architectuur van de ST-7000 serie.

Meer info:
TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems
Contact: Aurélie Delbaere
Tel: +32 (0)2 410 21 00
www.toshibatec-eu.com

« Ga naar nieuws overzicht

Meer nieuws

Codipack introduceert nieuwe SATO GL-etikettenprinter

17/11/2008 - Codipack ging ook een partnership aan met Macsa en breidt haar gamma uit met de Macsa lasersystemen Lees meer.

Hoe lang moet de farmaceutische industrie nog bittere pillen slikken?

11/08/2008 - Verscheidende codeeroplossingen voor verpakkingen in Europa veroorzaken grote kosten en veel soesa voor de farmaceutische nijverheid. Lees meer.

Logopak & Centraal Boekhuis & RFID: Een succesvolle combinatie

05/08/2008 - Centraal Boekhuis in Culemborg, Nederland, is dé logistieke dienstverlener in de boeken -branche Lees meer.

Packdirect advertenties

Automatische Identificatie & Data Handling: fabrikant van zelfklevende etiketten en labels, bed ...

Techpack is een lijn van halfautomatische verpakkingsmachines die staat voor kwaliteit, bedrijf ...

Coeman Packaging is een dynamische en expansieve specialist in verpakkingsmachines en -toebehor ...

Succes, komt niet van zelf. U weet dat. Topsporters weten dat en daarom trainen ze regelmat ...

Storopack is in België en Luxemburg een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van ...

Getra (divisie van Cerclindus nv) profileert zich als totaal-leverancier in de domeinen ...

ZPH Verpakkingen B.V., groothandel in verpakkingsmaterialen voor de detailhandel food & non foo ...

Een feestje? En nog wat plastic glazen tekort? Bij PETglazenDirect bestel je slim, snel en makk ...

BELGAPLASTICS is een dynamisch bedrijf met een zeer diepgaande specialisatie in flexibele verpa ...

Getra Marking is een divisie van Cerclindus nv. Getra Marking is al ruim 15 jaar exclusief ver ...

De Draagtasser is gespecialiseerd in het verdelen van draagtassen. Dit zowel woven als non-wove ...

Contimeta is al 75 jaar actief op de markt van transportverpakking en levert verpakkingsmachine ...

TOSHIBA TEC is een toonaangevend internationaal bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van ...

Getra Packaging is een divisie van Cerclindus nv. Omsnoeringsapparatuur, palletomwikkelaars en ...

Waarom bijvoorbeeld ziekenhuizen, timmer- en bouwbedrijven en bedrijven in de maakindustrie en ...

Bij KoffiebekerDirect.BE bestel je slim, snel en gemakkelijk de plastic en kartonnen koffiebeke ...


Home - Nieuws - Leveranciers - Agenda - Jobs
Privacy - Verkoopsvoorwaarden
© 2022 - PackDirect.com - Contact - 37